|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Flash Szczeniaczek
Liczba postów : 307 Join date : 13/08/2017 Skąd : Central City
| Temat: Re: Oceń avatar i podpis Sob Paź 28, 2017 5:04 pm | |
| Avatar: 9/10 Ładny, kolorowy i taki pajęczy alee moje serduszko należy do Venom!Gwen. Niemniej, awatar bardzo ładny i estetyczny.
Podpis: 8/10 Uwielbiam takie kadrowanie, naprawdę je wielbię. Tekst także jest dobry (i jaki prawdziwy), brakuje mi jednak trochę jakichś linków aby wypełnić pustą przestrzeń. |
|
| |
Shulkie
Liczba postów : 130 Join date : 19/03/2017
| Temat: Re: Oceń avatar i podpis Sob Paź 28, 2017 9:31 pm | |
| Okej, nie jestem specjalną fanką DC ale: Avatar 8/10: lubię kadry z komiksów, ale ten mi się niespecjalnie podoba, bo Barry (jeszcze) nie zrobił nic by angstować. Aczkolwiek, lubię dymki, dymki są zawsze fajne. Podpis: 10/10 czysty, ładny bez specjalnych udziwnień. I like! |
|
| |
Solargirl Radosny promyczek słońca
Liczba postów : 85 Join date : 26/02/2017 Skąd : Z kosmosu!
| Temat: Re: Oceń avatar i podpis Wto Lis 14, 2017 11:35 am | |
| Avatar: 9/10, bo to naprawdę śliczna Jen i nawet ładna sceneria. Ładnie narysowany sąd. I jakkolwiek lubię kadry z komiksów, tak drażni mnie ucięty dymek... Podpis: 8/10, bo są śmieszki, które mnie naprawdę bawią! Ale denerwuje mnie nadmiar zielonego, tło mogłoby być inne dla kontrastu. No i chyba zamiast głosu wolę linki do piosenek... |
|
| |
Flash Szczeniaczek
Liczba postów : 307 Join date : 13/08/2017 Skąd : Central City
| Temat: Re: Oceń avatar i podpis Wto Lis 14, 2017 12:40 pm | |
| Awatar: 10/10 Jestem tu dla niego! Ładna kreska, urocza super-Kara i bohaterski ale jednocześnie bardzo dziewczęcy image, który jest definicją tej postaci. Pięknie ♡ Podpis: 10/10 za superfriends! Ładne gify, podoba mi się też czcionka w napisie oraz sam napis.
|
|
| |
Gilbert Beilschmidt
Liczba postów : 23 Join date : 12/10/2017 Skąd : Z twojego mokrego snu
| Temat: Re: Oceń avatar i podpis Wto Lis 14, 2017 3:45 pm | |
| Avatar: 6/10, bo ogólnie jest bardzo uroczy jako sam zamysł, ale wykonanie i kreska mi się nie podobają. Barry ma jakaś taką... Krzywą twarz. Podpis: 4,5/10. Chciałabym dać więcej, ale ten podpis wydaje mi się po prostu... Taki boleśnie zwyczajny. I Savitar którego na forum nie ma, całokształt jest taki... Meh. Lubię udziwnienia! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Oceń avatar i podpis Wto Lis 14, 2017 8:19 pm | |
| Avatar: 5/10, Bo: Lubię jak avek ma jakieś tło. To pierwsze. Po drugie mi się opatrzyło bo na NG taki avek miał Uchiha Taizo.
Podpis: 9/10. Podoba mi się. Lubię napis nachodzący dołem na sygnaturkę i rękę wystającą za ramkę i jest broń więc jest pew pew! Nie dam 10 bo drut kolczasty, a jakoś odruchowo jestem na nie i to moje subiektywne odczucie i nie mam pojęcia czemu ale kojarzy mi się w zestawieniu w pistoletem i krwią z obozem koncentracyjnym. |
|
| |
X-23
Liczba postów : 91 Join date : 25/03/2017
| Temat: Re: Oceń avatar i podpis Sro Lis 22, 2017 4:20 pm | |
| Wcale nie piszę tu by pochwalić się nowym podpisem, gdzieżby.Avatar: 8/10 Uwielbiam postacie w rynsztunku bojowym, szczególnie, że często ciężko coś takiego zdobyć, ale drażni mnie brak widocznej twarzy. Podpis: 7/10 Prosty, standardowym i całkiem pasujący choć nie, powinien tutaj pisać fanfica, a nie bronią się bawić! do postaci. Minusuję jedynie za brak relacji i kp wstawionych w forumowe przekaźniki. Ale to moje spaczenie zawodowe 3 |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Oceń avatar i podpis Sro Lis 29, 2017 9:48 am | |
| Avatar: 10/10 bo bardzo podoba mi się ta realistyczna kreska. Może nie przepadam za krwawymi scenami, a to na szponach Laury to na pewno nie sos pomidorowy, ale ładny kontrast pomiędzy uroczą dziecinną niewinnością, a niebezpiecznym i groźnym gniewem.
Podpis: 9/10 trochę drażnią mnie zbyt szybkie i krótkie gify, które są zapętlone. Ale poza tym D'aww ta smutna Laura po prawej. I podoba mi się jak reszta jest zrobiona, dobra robota graficzna. |
|
| |
Amelie Kent
Liczba postów : 39 Join date : 09/11/2017
| Temat: Re: Oceń avatar i podpis Czw Lis 30, 2017 9:50 pm | |
| Avatar: 7/10 - wiem że nisko, ale szczerze nie podoba mi się. Ororo wydaje się taka... rozmazana i no... są ładniejsze jej arty chyba, nie szukałam. Aczkolwiek lajkuję za sam koncept groźniejszej strony mutanckiej pogodynki. Podpis: 7/10 - wszystko czego wymagam + ładna, groźna Storm, aczkolwiek nie ogarniam za bardzo przenośni w tym angielskim fragmencie. |
|
| |
Speed Demon Karta SD
Liczba postów : 87 Join date : 04/04/2017
| Temat: Re: Oceń avatar i podpis Nie Gru 10, 2017 4:16 am | |
| Avatar: 9/10 bo ładny i idealnie opisujący charakter postaci, ale jest jakiś nieopisany szczegół, który po prostu mi się nie podoba... Podpis: 11/10 bo jest śliczny! I w sumie dla niego tylko wbiłam. Jest ładnie zrobiony, fajne kolory i tekst w tym na środku jest awww! Jako młodsza siostra aprobuje |
|
| |
Arrow
Liczba postów : 59 Join date : 20/09/2017
| Temat: Re: Oceń avatar i podpis Pon Gru 11, 2017 10:23 pm | |
| Avatar: 8/10 Ładnie, stylowo. Byłaby dysia ale ciężko w dziesiątkę trafić. No naprawdę! Kto zamontował to na samym środku tarczy? ale czegoś jakby brakuje. Więcej mhroku! Podpis: 9,5/10 Nie lubię tej czcionki i dawno temu wytoczyłam jej wojnę podczas zabawy w grafika. To była krwawa wojna, mnóstwo ofiar po obu stronach... Ale aprobuję gify i sam tekst (zwłaszcza ten środkowy gif. Omg *-*). |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Oceń avatar i podpis Sro Sty 03, 2018 9:12 pm | |
| Avatar: 8/10 Nie wiem za bardzo. Ogólnie mi się podoba, ale z drugiej strony jakiś taki jest dziwny. Daję mimo wszystko taką ocenę, a nie inną, ponieważ propsuję łuczników. ^^ Podpis: 8/10 Podpis jest moim zdaniem przejrzysty, zawiera fajną czcionkę oraz ciekawy wybór, jeśli chodzi o gify. Brakuje mu tego czegoś, za co spokojnie można by dać 9 lub nawet 10. Tak czy siak, bardzo mi się podoba! ;) |
|
| |
Clea Female Hokus Pokus
Liczba postów : 114 Join date : 01/04/2017
| Temat: Re: Oceń avatar i podpis Czw Sty 04, 2018 3:45 pm | |
| Avatar: 10/10 - oba obrazki są śliczne i nic więcej im do szczęścia nie potrzeba. Podpis 8/10 - prosto, ale podoba mi się motyw z brakiem zrozumienia dla mutantów, szczególnie takich, którzy nie prezentują się idealnie wizualnie. Jednak czegoś mi w nim brakuje, choć nie jestem w stanie stwierdzić co. *podpowiem, że jak najedziecie na gif na moim podpisie to zobaczycie magiczną sztuczkę!* |
|
| |
Corneille Gruba Wrona
Liczba postów : 172 Join date : 04/11/2017
| Temat: Re: Oceń avatar i podpis Pią Mar 23, 2018 9:16 pm | |
| Avatar: 6/10 - jest ładny, kolorowy, ale trochę ziarnisty i sprawia wrażenie, jakby ktoś robił zdjęcie arta pod kątem :C Podpis: 8/10 - turbo szacun dla ludzi, którzy umieją w kody i robią takie fajne rzeczy. Tylko czcionkę jakoś inaczej bym wkomponowała, ale jest supi! |
|
| |
Pied Piper
Liczba postów : 42 Join date : 07/12/2017
| Temat: Re: Oceń avatar i podpis Pią Mar 30, 2018 5:20 pm | |
| Avatar: 10/10 ale jakbym mogła więcej to na pewno bym się nie zawahała! Jest niesamowity. Trochę za szary jak dla mnie ale poza tym jest niesamowity. Rusza się! I po prostu estetycznie podoba mi się postać! Podpis: 9/10 bo jest ładnie zrobiony i nie męczy oczu ale nie lubię takiego typu zestawiania różnych obrazków które mają sugerować postać? |
|
| |
Shulkie
Liczba postów : 130 Join date : 19/03/2017
| Temat: Re: Oceń avatar i podpis Pon Kwi 02, 2018 10:00 am | |
| Avatar: 8/10 jest czytelny i ładny, ale po tych cudach, które już tutaj widziałam, ma się aż ból, że to tylko tyle. Podpis: 10/10 jest przyjemnie estetyczny, bardzo mi się podoba. No i jest bardzo klimatyczny. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Oceń avatar i podpis | |
| |
|
| |
|