|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Rebecca Barnes Strażnik Chatboxa
Liczba postów : 144 Join date : 09/03/2018
| Temat: Re: Gify forumowe Sob Maj 19, 2018 12:31 pm | |
| - Steve napisał:
- - Ona jest po prostu niesamowita - szepnął Becce, obserwując grającą utwór kobietę.
Ja: Gdy jakaś baba podrywa Kapitana: Kiedy ktoś mówi, że Bucky nie żyje: ...i okazuje się, że jednak żyje: Gdy przez wezwanie na misje marnujesz lody orzechowe: Gdy łapią mnie feelsy podczas czytania sesji: Gdy widzę odpis: I nie wiem co na niego odpowiedzieć: Jak widzę siebie na evencie Flasha: Kiedy setny raz usiłuje ogarnąć powiązania rodzinne na cb: Gdy dowiaduje się, że Hunter nie miał rozdwojenia jaźni, tylko to była Wandzia, a teraz zastanawiam się, którego frajera macałam: |
|
| |
Pani Kar Kapryśna Pani.rar
Liczba postów : 619 Join date : 10/12/2016 Skąd : Mroczny wymiar
| Temat: Re: Gify forumowe Sob Cze 02, 2018 3:51 pm | |
| |
|
| |
Hunter
Liczba postów : 94 Join date : 22/06/2017 Skąd : Z równoległego wymiaru
| Temat: Re: Gify forumowe Sob Cze 02, 2018 6:47 pm | |
| |
|
| |
Reaper Żona Admina & Ojciec-Szlaban
Liczba postów : 215 Join date : 10/12/2016
| Temat: Re: Gify forumowe Sro Cze 13, 2018 2:16 pm | |
| Kiedy wracam w końcu do życia na forum po kilkumiesięcznej nieobecności: Kiedy po tych kilku miesiącach orientuję się, ile mam postów do napisania: Ja, wchodząc na cb po raz pierwszy od tego czasu: Kiedy zauważam, że Becca tytuuje się Strażniczką Chatboxa i nie uznaje mojej wyższości jako Dozorcy: Gabriel, ilekroć pojawia się jakakolwiek postać, której nikt jeszcze nie zdążył zaadoptować: Gabriel jako ojciec: Kiedy ktoś na cb tłumaczy relacje łączące go z inną osobą: |
|
| |
Alex Wright Haker Grubej Wrony
Liczba postów : 88 Join date : 03/11/2017 Skąd : Boyne City
| Temat: Re: Gify forumowe Sro Sie 15, 2018 12:51 pm | |
| Gdy widzę zalogowanego usera na koncie, z którego wisi mi odpis, a ja jestem w dupie z odpisami |
|
| |
| Temat: Re: Gify forumowe Pią Sie 24, 2018 12:48 am | |
| Gdy odpiszesz komuś w końcu na posta i jest to w większości lanie wody Kiedy widzę posta na sesji, w którą się wkręciłam Gdy mam blokadę twórczą i nie potrafię odpisać na posta Kiedy znajdę frajera dobrą duszyczkę do pisania |
|
| |
Pani Kar Kapryśna Pani.rar
Liczba postów : 619 Join date : 10/12/2016 Skąd : Mroczny wymiar
| Temat: Re: Gify forumowe Pią Sie 24, 2018 1:41 pm | |
| Zajedzie prywatą i monotematycznością, ale mogę! Gdy ktoś powie mi, że podoba się mu mój post Gdy po długim czasie niepisania ze sobą, ja zaczynam fabu i dostaję userską wiadomość, że stawiam mu postem wysoką poprzeczkę Gdy ktoś pyta mnie co myślę o jego sprawie jako główny admin Gdy po dłuższym czasie wchodzę na CB jakąś postacią, by popisać z inną postacią i dowiaduję się o wszystkich zmianach gdy mnie nie było Gdy staram się stworzyć rodzinną relację z innym userem, ale jak zwykle nie potrafię Ja jakiś czas temu, gdy ktoś pytał kto będzie jego MG Ja teraz gdy ktoś pyta czy nie poprowadzę mu fabuły |
|
| |
| Temat: Re: Gify forumowe Sob Paź 20, 2018 5:51 pm | |
| Moja mentalna pochwała dla człowieka, gdy się nudzę, mam ochotę popisać, a ten wrzuci mi posta |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Gify forumowe | |
| |
|
| |
|