|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
White Death Kokainu
Liczba postów : 42 Join date : 24/03/2018 Skąd : [art wykonany dla mnie przez aldevoir dA]
| Temat: Re: F-M-K Sob Lip 07, 2018 5:33 pm | |
| Okej. To było trudne. Fuck: Professor Zoom - WYBACZ WUJKU. Mary:Flash - bo to w sumie mój ojciec, zabić nie wypada, a to wyżej tym bardziej...ALE TAK. Kill: Joystick - bo śmiejesz się ze mnie z Jay'em :c
Sombra, Reaper, Averith |
| | | Quicksilver Fietro
Liczba postów : 135 Join date : 19/12/2016 Skąd : Transia/Sokovia
| Temat: Re: F-M-K Sob Lip 07, 2018 7:14 pm | |
| Fuck: Reaper. Absolutnie. (Jestem jego fangirlem, to nie powinno dziwić, ok) Marry: Sombra. Ma tu najrozsądniejsze podejście do alkoholu, a ja w związek z pijakiem się nie wkręcam. Kill: Averith. No sorry ¯\_(ツ)_/¯
Pani Kar, Matka Smoków, One Above All. |
| | | Hunter
Liczba postów : 94 Join date : 22/06/2017 Skąd : Z równoległego wymiaru
| Temat: Re: F-M-K Czw Lip 12, 2018 12:38 pm | |
| Pani Kar - Zoofilia zakazana, więc wybiorę Marry. Przy okazji profity z OP żony. Matka Smoków - Fuck, bo na pewno jest hot, no bo... Widzieliście Daenerys?! Matki Smoków mają gorące geny we krwi. A na pewno nie jest tylko dla jednego, bo żodyn Ojciec Matek Smoków się nie narodził. One Above All - Zabić cholerne OP!
Flash, Alisa, Zoom Nie no, żartuję. Musicie wybrać jeszcze M i F, a nie same Kill.
Jessica Jones, Matt Mudrock, Danny Rand HA! Luke nie może głosować. |
| | | Flash Szczeniaczek
Liczba postów : 307 Join date : 13/08/2017 Skąd : Central City
| Temat: Re: F-M-K Czw Lip 12, 2018 5:17 pm | |
| Ponieważ speedsterzy psują czas i zasady:
Jessica Jones - save! Matt Mudrock - fuck (czerwony jest gorący) Danny Rand - marry (bo czemu nie)
No to może... Zoom, Speed Demon, Spark bo speedsterzy są hotter than hell |
| | | Corneille Gruba Wrona
Liczba postów : 172 Join date : 04/11/2017
| Temat: Re: F-M-K Czw Sie 09, 2018 8:22 pm | |
| Hm. Spark - fuck Zoom - marry Speed Demon - kill
To może Tarczownicy: Black Widow, Phil Coulson i Rebecca Barnes. |
| | | Hunter
Liczba postów : 94 Join date : 22/06/2017 Skąd : Z równoległego wymiaru
| Temat: Re: F-M-K Czw Wrz 13, 2018 10:34 am | |
| Black Widow - Fuck... Czekaj, chyba nie wypada mi pisać coś takiego z tego konta, ale... DAMN WDOWA JEST HOT! Phil Coulson - Marry... Bo to fajnie słodka buła, która jest wysoko w Tarczy i ogarnia w życie lepiej niż niejeden Avengers! Rebecca Barnes - Kill... Bo zdradza nas Hydrze z Brockiem >:C
Hank Pym, Scott Lang, Eric O'Grady (ten ostatni to trzeci Ant-Man, który wygląda jak połączenie Kapitana Boomeranga z pojemnikiem dla Carnage'a. W sumie charakter podobny...) |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: F-M-K | |
| |
| | | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|